Over btrendz

Mijn naam is Bianca Reiziger. BTrendz wil het mooiste uit jouw haar halen en daarom is ons advies specifiek op jou gericht. Wij kijken naar je persoonlijkheid, leefstijl en wensen, zodat wij tot het beste resultaat komen.

Wij staan voor een creatieve aanpak van je haar en om een mooie natuurlijke look te creëren. BTrendz is creatief, staat open voor uw ideeën en wij volgen de laatste trends binnen al onze werkzaamheden.

Mijn missie is om onze diverse klanten met integriteit en het grootste respect te behandelen. Mijn doel is om de klant een prettige, eerlijke ervaring te bieden door elke keer weer te voldoen aan de haarverzorgingsbehoeften van individuele klanten met behulp van kwaliteitsproducten en kwaliteitsservice.

Door mijn creativiteit heb ik de mogelijkheid om mijn doelgroep blij te maken met nieuwe ideeën en trends. Ik ben een Haar Artiest. Ik maak gebruik van een creatieve manier van hairstyling, om zo een natuurlijke look te creëeren, ik probeer het mooiste uit je te halen. Dat zijn mijn Trendz (fabulous gevoel), waar elke vrouw recht op heeft.

Bianca Reiziger
Scroll to Top