Blackhair pruiken

Heb jij van nature afro haar, of krullen? Dan hebben wij een mooie selectie pruiken voor jou. 

Van een mooie krullen tot kinky afro. Van kort haar tot lange lokken. Het is allemaal mogelijk bij Btrendzhair. Er zijn veel mogelijkheden in blackhair pruiken. Wij hebben een uitgebreide collectie die wij regelmatig updaten met nieuwe modellen.

Als je om medische redenen een haarwerk nodig hebt, dan kom je in de meeste gevallen in aanmerking voor een vergoeding van de zorgverzekeraar. Je hebt hiervoor een verwijsbrief nodig van de huisarts.

Het eerste contact

Jij kan ons bellen of mailen om een afspraak te maken voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek, binnen 5 dagen. Bij medische indicatie hoef jij niet speciaal naar ons toe te komen, maar is een (zieken-) huisbezoek mogelijk binnen een straal van 10 km van ons bedrijf.

Wij nemen dan een uur de tijd om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Tevens geven wij jou alle informatie over de voor- en nadelen van de verschillende soorten haarwerken, de kosten en de vergoedingen uit jouw zorgverzekering. Na dit gesprek kan jij zonder enige verplichting rustig nadenken over het aanschaffen van een haarwerk.

Afleveren haarwerk
De levertijd van confectie haarwerken is, indien op voorraad, per direct, of maximaal 2 werkdagen. Voor haarwerken op maat wordt er een levertijd met jou afgestemd en dat is maximaal 4 weken. Je kan een haarwerk ook reserveren. Deze reservering is mogelijk voor een periode van min. 3 weken en max. 6 weken. Deze reservering is kosteloos. Wij kunnen jou indien nodig ieder moment van de week voorzien van het haarwerk, ook in het weekend.


blackhair pruik curly
Scroll to Top