Haarwerken & pruiken

BTRENDZ Hair is gespecialiseerd in personaliseren van confectie haarwerken. Wij werken uitsluitend met 100% human hair. Voor cosmetische haarwensen en medische haarproblemen, alle vormen van haaruitval en kaalheid. Elk haarwerk is uniek. In onze uitgebreide collectie heeft u ruime keuze uit confectie haarwerken. Deze collectie bestaat uit lang en kort haar, krullen en stijl haar, moderne en klassieke modellen.

U kunt kiezen uit diverse haarwerken/pruiken van echt haar. Vraag naar een vrijblijvend advies in de salon! Bij ons is er een afgesloten ruimte in de kapsalon, die u privacy biedt voor uw behandeling. Wij geven u ook advies en diverse oplossingen op het gebied van haaruitval.

mijn werkwijze

Het eerste contact
U kunt ons bellen of mailen om een afspraak te maken voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek, binnen 5 dagen. Bij medische indicatie hoeft u niet speciaal naar ons toe te komen, maar is een (zieken-) huisbezoek mogelijk binnen een straal van 10 km van ons bedrijf.

Wij nemen dan een uur de tijd om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Tevens geven wij u alle informatie over de voor- en nadelen van de verschillende soorten haarwerken, de kosten en de vergoedingen uit uw zorgverzekering. Na dit gesprek kunt u zonder enige verplichting rustig nadenken over het aanschaffen van een haarwerk.

Afleveren haarwerk
De levertijd van confectie haarwerken is indien op voorraad per direct, of maximaal 2 werkdagen. Voor haarwerken op maat wordt er een levertijd met u afgestemd en dat is maximaal 4 weken. U kunt een haarwerk ook reserveren. Deze reservering is mogelijk voor een periode van min. 3 weken en max. 6 weken. Deze reservering is kosteloos. Wij kunnen u indien nodig ieder moment van de week voorzien van uw haarwerk, ook in het weekend.

Onze nazorg
Ongeveer 3-4 weken na het afleveren maken wij een nieuwe afspraak waarbij wij kosteloos het haarwerk samen met jou wassen en controleren. Wij doen ons best om u in het gehele proces te begeleiden. Na het aanschaffen van uw haarwerk staan wij nog altijd klaar voor het onderhoud van uw haarwerk.

Verzekering & vergoeding

Wanneer u over een medische indicatie voor het aanmeten van een haarwerk beschikt keert uw zorgverzekeraar een basisvergoeding uit. Wanneer u aanvullend verzekerd bent, bestaat er een mogelijkheid om een extra vergoeding te ontvangen.

Scroll to Top